Direktlänk till inlägg 18 juni 2009

BVC

Av Joanne - 18 juni 2009 00:11

Nu vart man inget fan av BVC heller.

Suck.

Blev så ledsen och arg när jag var där idag.

Tog såklart upp att hon satt i halsen och slutat andas då det hänt ett par ggr till efter senaste inlägget, (Dock inte idag ännu, peppar, peppar!) men hon bara viftade bort det och min oro som om det inte var något alls..

Vilket gjorde mig ledsen.

Men inte nog med det. Hon frågade mig upprepade ggr om det var något jag hade problem med eller funderade på, det enda jag undrade över var ju just att hon sätter i halsen och naveln.

Navel har hon tappat nu idag efter att jag varit på BVC.

Men hur som helst, trots att jag flera ggr sa att "Nej, inget mer jag funderar över" så återkom hon till ammningen..

Jag sa flera ggr att ammningen fungerar bra, men ändå skulle hon gnälla över det. Jag gjorde tydligen fel som lät henne äta och snutta när hon ville det och jag vet inte allt hon sa.. Att jag skulle låta det gå 3 timmar mellan matningarna osv.

Sprattlarn har ökat jätte fint i vikt och hon äter bra, vi trivs båda två med ammningen som det ser ut och jag försökte förklara det för henne, men fick inte prata riktigt.. Jag skulle mer eller mindre bara lyssna.

Så till slut vart jag såå arg!

Då sa jag bara att jag inte orkade mer och att jag skiter i vad hon säger och tog min lilla älskling och gick gråtandes därifrån.

Fattar inte varför det skulle vara något fel i hur vi gör.

Har ändå under dagen testat lite att göra som hon babblade om, och nej, det funkar bara inte.. Jag sprängs av all mjölk och Sprattlarn gråter massor och jag blir helt förstörd.

Det enda som jag tycker är jobbigt med ammningen är ju att det spänner så dant i brösten nu innan det reglerat sig bättre, men det hjälper ju inte mig att följa hennes råd..

 Äsch skit samma.. Blev bara ledsen och kommer i fortsättningen inte prata med henne om min ammning alls, utan bara låta henne väga skruttan och se över det som är viktigt för Älsklings hälsa, i övrigt vill jag inte ha råd om jag inte ber om dem, vilket jag kommer säga henne nästa gång vi ska träffas.


Vill säga ett STORT grattis till Camilla som idag fick sin flicka! =)

Ska bli roligt att få se henne sedan när de är hemma igen!


Och vill oxå passa på att skriva ett stort TACK till min syster Cindy för all hjälp och allt stöd dessa dagar.

På Fredag går hennes pappaledighet över och det är dags att lära sig klara sig själv.

Vill bara visa lite av min tacksamhet på detta viset, då det blir förevigat i text.


Nu ska jag gå och sova brevid min Älskling.

Natti natt!

 
 
Ingen bild

Cristin

18 juni 2009 07:25

Vilken idiot till sköterska! Lever hon på stenåldern eller? Det ska väl alla bvc-sköterskor veta att man bör amma när helst barnet vill äta! Det är ju det nyttigaste för barnet och inget farligt med det?! Barn vänjer sig ju senare vid att inte äta konstant! Patric satt fast i bröstet med, natt som dag!
Skit i kärringen!

 
Anna

Anna

18 juni 2009 10:03

Man kan aldrig skämma bort ett barn med bröstet! Låt lillan snutta när HON vill, låt henne bestämma..det var fasen för tjugo år sedan som barnen skulle väckas varje fjärde timme för att bli ammade. Inte längre. Lycka till med allt och hoppas ni mår bra! KRAM

http://annasara.net

 
Gubbfan

Gubbfan

18 juni 2009 17:12

Ville bara kolla hur det gick.
Men skit i sköterskan. En stelbent gammal kärring!
Med den kunskap en karl nu kan ha, så är jag övertygad om att du gör rätt.
Sköt om er!

http://Gubbfan.bloggagratis.se

 
becka

becka

18 juni 2009 19:11

Fy vad trist att få ett sådant bemötande och att hon lägger sig i sånt hon inte behöver lägga sig i istället för att svara på de frågor du faktiskt har! Kram

http://www.bollenarrund-becka.blogspot.com

 
Ingen bild

Calypso från minbebis

18 juni 2009 19:29

shit va förbannad jag hade varit, här går det inga tre timmar mellan ammningarna förutom på natten när han kan sova i 6 timmar??!!! helt underbart, men på kvällarna äter han ju destomer, men hellre det så han får en utvilad mamma. och så länge han går upp och mår bra kommer jag fortsätta så här.
Tycker du gör rätt som struntar i vad hon säger, gör som känns bäst för er. Lycka till!

 
Ingen bild

Maria Rosvall

22 juni 2009 16:07

fri amning rekomnderas alltid. skit i henne. bvc lever för övrigt i sin egen lilla värld. Känns allt bra så var NÖJD!!!! du e jätteduktig som får det funka bra m amningen, njut av det och låt lillan för guds skull äta när hon vill!!!!
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Joanne - 12 september 2009 22:13

Jag ser att det finns de som fortfarande går in via denna blogg på min nya. Ville bara slå et slag för den nya bloggen och säga att adressen är super enkel. Det enda som skilljer den nya bloggens adress från denna är att man tar bort "agratis" fr...

Av Joanne - 9 juli 2009 18:39

Följ med mig. Ni som läser detta, ni som följer min blogg, jag ber er följa med mig till den nya. Jag har nämligen skaffat ny blogg. Orsaken? Orsaken är att denna inte går att designa om efter eget tycke och jag nu fått världens finaste bloggdesign ...

Av Joanne - 9 juli 2009 10:33

Ja nu är det väl dags för mig att svara. Ska börja med att säga att jag skapades när mina föräldrar var gifta och kära, hade det bra ställt och visste ungefär vad de ville med sina liv. Och nej, jag klagar inte på min uppväxt. Jag hade det bra och fi...

Av Joanne - 8 juli 2009 17:51

Jag tänker inte yppa min åsikt gällande förra inläggets fråga innan morgondagen. Men tänker dock påpeka att det står skapas inte växer upp. Bara för att man skapas i vissa förhållanden så innebär inte det att man växer upp under de förhållandena.   ...

Av Joanne - 7 juli 2009 21:23

Är det verkligen en garanti för en bra uppväxt är min fråga. Nå? Ni ska få höra vad jag fått höra, sedan vill jag ha svar! Det är över 60 unika besökare på min blogg varje dag och nu vill jag höra era svar!   Är det verkligen en garanti för en bra up...

Ovido - Quiz & Flashcards